A Nature Cookta termékcsalád palettáján a hagyományos konyha alapanyagainak legnagyszerűbb alternatíváit találja. A helyes életmód kialakítása ma már egyre inkább kitüntetett szerephez jut, amely arra sarkallja a tudatos vásárlót, hogy táplálkozásában kisebb vagy nagyobb változtatásokat vezessen be.

A Nature Cookta weboldal a paleolit, vegetáriánus, vegán diéta és a különböző modern étrend elkötelezettjeinek segít eligazodni a természetes élelmiszerek közötti választásban.
Az ,,étlapunkon” nagyszerű és minőségi fogásokat ajánlunk, egy-egy alapanyag történelmi érdekességeivel és felhasználásaival fűszerezve. Nem csak az életmódváltás követőinek adunk praktikákat, hanem azoknak is, akik még csak fontolgatják a változtatást.

A Nature Cookta márkanév alatt szereplő termékek forgalmazója, a Lechner és Zentai Kft.
1990-ben indultunk német- magyar vegyes vállalatként. A reformélelmiszereket forgalmazó cég 1996 óta 100%-ban magyar tulajdonú. Az alapanyagok széles skáláját kínáljuk évek óta konyhai fortélyokkal kiegészítve. A kísérletezések helyett azt garantáljuk, hogy a család asztalára mindig minőségi és finom ételek kerüljenek. A választékból mindenki megtalálhatja a legmegfelelőbbet, amivel hosszú távon megalapozhatja a feldolgozott élelmiszerek természetessel való helyettesítését.

 

Csomagolóüzem

tanusitvanyAz MSZ EN ISO 22000:2005 minősítéssel is rendelkező üzemben glutén- , tej-, és szójatartalmú termékeket nem csomagolunk.

 

A termékek fogyasztása nem helyettesíti az egészséges életmódot és a változatos, kiegyensúlyozott étrendet.
Számos felhasználási ötlet közül meríthet, ha a receptjeinkre kattint!

 

Lechner és Zentai Kft.

1026 Budapest, Törökvész lejtő 24.

Adószám: 10392115-2-41

 

Meglévő és leendő viszonteladóink számára a következő űrlapon várjuk a Nature Cookta termékekkel kapcsolatos kérdéseket:

 

Kapcsolat

7 + 11 =

Mintaboltjaink:

Bio Barát Biobolt Margit körút

Bio Barát Biobolt Margit körút

Bio Barát Biobolt Szent István körút

Bio Barát Biobolt Szent István körút

Bio-barát Biobolt Európeum

Bio-Barát Biobolt Móricz

Megosztás:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •