II. Receptverseny

NATURE COOKTA II. RECETVERSENYE

EREDMÉNYHIRDETÉS

November 21-én lezárult a Nature Cookta második alkalommal meghirdetett receptversenye. Egy kis ráadással, plusz nevezési idővel, kettő hét állt a versenyzők rendelkezésére, hogy egyedi receptötletükkel nevezzenek gasztro kihívásunkon.

Ez alkalommal is nagyon kreatív és inspiráló receptek érkeztek ínycsiklandóbbnál-ínycsiklandóbb ételfotókkal a kiírásnak megfelelően. Külön örülünk annak, hogy a versenyzők ilyen sokfajta Nature Cookta terméket használtak fel ételeik elkészítéséhez. Játékosaink többnyire desszertekkel neveztek, valamint már a közelgő ünnepekre is gondolva, karácsonyhoz is igazították ételeiket, színpompás díszeknek beillő alkotások formájában. Voltak olyanok is, akik főételt készítettek Nature Cookta konyhai termékekkel, vagy egy-egy hagyományos finomságot gondoltak újra reform alapanyagokkal.

Köszönjük minden egyes versenyzőnek aktivitását, konyhai alkotásait és hogy megmérettette receptjét/receptjeit szakmai zsűrink és nagyközönség előtt is! És most következzenek díjazottaink!

A zsűrinek most sem volt könnyű dolga, de végül megszületett a döntés:

az 1. helyezett nem más, mint Dalla Judit, Gesztenyefánk almapürével receptjével

Nyereménye: 20.000 Ft értékű Nature Cookta termékcsomag, valamint névre szólóan dedikált Érzékenyek szakácskönyve és Érzékenyek desszertes könyve

2. helyezett: Forgács Klára Beküldött receptje: Avokádókrémes torta

Nyereménye: 15.000 Ft értékű Nature Cookta termékcsomag, valamint névre szólóan dedikált Érzékenyek szakácskönyve vagy Érzékenyek desszertes könyve (választható)

3. helyezett Laczkó Zsuzsanna, Csíkos kiflik receptjével

Nyereménye: 10.000 Ft értékű Nature Cookta termékcsomag, valamint névre szólóan dedikált Érzékenyek szakácskönyve vagy Érzékenyek desszertes könyve (választható)

Közönség-díjasunkról az oldalon leadott szavazatok döntöttek, ő pedig nem más lett, mint:

Mayer Andrea, Stollen gluténmentesen receptjével.

Nyereménye: 15.000 Ft értékű Nature Cookta termékcsomag, valamint névre szólóan dedikált Érzékenyek szakácskönyve vagy Érzékenyek desszertes könyve (választható)

A zsűri szubjektív döntése alapján jutalomtermékekkel járó különdíjakat kapják:

  • Gerda
  • Kovács Dániel
  • Nagy Józsefné Éva
  • Nagy Krisztina
  • Putóczki Gáborné
  • Rodionova Jelena
  • Varga-Keczkó Zsuzsanna

Nyereményük Nature Cookta termékek! A nyerteseket e-mailben is értesítjük!

Szívből gratulálunk minden díjazottnak és minden résztvevőnek! Nagyon örülünk, hogy a Nature Cookta konyhai alapanyagokkal ilyen mennyei finomságokat készítettek!

A Nature Cookta II. receptversenyének Játék- és részvételi szabályzata ITT található.

Beérkezett pályaművek

Almás pite

Zabpehely alapanyagú, almás töltelékes pite, édesség utáni vágyuk csillapítására

Süni kekszek

Mandulaliszttel és kókuszliszttel készített süni sütemény minden korosztálynak

Avokádókrémes torta

Sütőtökből készített frissítően krémes, avokádós ínyencség nassolásra, vendégvárásra

Brownie

Igazán krémes, csokis nyalánkság a cékla és kakaópor alapanyagú, kávéhoz kínált brownie

Tonhalas quinoa pizza

Laktató, házi készítésű pizza tonhalasan, zöldfűszeresen, olívabogyóval és házi szalonnával

Megosztás:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Mint minden weboldal, oldalunk is használ sütiket (cookie-kat), hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket. Részletes információk: További információk

Cookie-k (sütik) használatának szabályzata

Ez a szabályzat Lechner és Zentai Kft. (1026 Budapest, Törökvész lejtő 24., Adószám: 10392115-2-41) által működtetett Nature Cookta weboldal cookie-jaira vonatkozik, mely 2011. augusztus 3-án hatályba lépett, az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény és a módosított, 2002/58/EC uniós irányelv alapján készült.

Mi is az a cookie (süti) ?

Egy olyan információcsomagot jelent, mely számokat és betűket tartalmaz, s a Felhasználó számítógépén, mobiltelefonján vagy egyéb, az internetezést elősegítő eszközén tárolódik. A cookie-k nem tartalmaznak futtatható vírusokat és állományokat, a Felhasználó azonosítására nem képesek, nem férnek hozzá merevlemezeinek adataihoz.
A személyre szabott kiszolgálás érdekében az internetező segítségére vannak, hogy kellemesebb felhasználói élményt nyújtsanak, statisztikai célokat szolgáljanak valamint javítsák a weboldal használatának minőségét.

A cookiek használata

Alkalmazásukkal kényelmesebbé és gyorsabbá tehetjük az oldal használatát, azonban a cookiek engedélyezése, elfogadása nem kötelező. Mivel a böngésző és nem a szolgáltató hozza létre a sütiket, így a Felhasználó saját böngészőjében van lehetősége beállításukra, letiltásukra. Vegye figyelembe, hogyha a Nature Cookta sütijeit letiltja, bizonyos funkciók nem fognak megfelelően működni, a Lechner és Zentai Kft. weboldala nem tudja garantálni a honlap teljes körű használatát. Beállításukkal, letiltásukkal kapcsolatos információkat a Felhasználó keresse böngészője ,,súgójában”.

Az oldalon használt cookie-król (sütikről)

Érvényességüket és származásukat tekintve a Nature Cookta weboldala a következő cookie-kat használja:
Ideiglenes, úgynevezett session cookie-k
Ezek a sütik automatikusan törlődnek. Elengedhetetlenek ahhoz, hogy a weboldal bizonyos funkciói és alkalmazásai megfelelően tudjanak működni. A Felhasználó aktuális munkamenetére korlátozódnak, céljuk pedig az, hogy megakadályozzák az adatvesztést.

Mentett cookie-k

Az állandó cookie-k a Felhasználó számítógépének merevlemezén tárolódnak, azonban meghatározott határidők lejárta előtt törölhetőek. Időtartamuk attól függ, hogy a Felhasználó internetes böngészőjében milyen beállításokat alkalmazott. A weboldal így név nélkül marketing- és optimalizálási adatokat tud gyűjteni, hogy a lényeges információk célzottabban juthassanak el a felhasználókhoz. Belső és külső cookie-k Az éppen megtekintett webhelyről származó vagy arra érkezett cookie az úgynevezett belső cookie. Olyan adatok tárolására használják, melyeket a Felhasználó a weboldalra történő látogatásakor végzett. Az oldalon regisztrált felhasználóknál be- és kijelentkezésnél azonosításra szolgáló, belső sütiket alkalmaz.
A külső cookie-k forrása külső szolgáltató által a Nature Cookta oldalba befűzött kód. Az Adwords és az egyéb külső sütik (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest stb) segítik a Felhasználó webhelyhasználati szokásait feltérképezni, és elősegítik a hirdetési vagy marketingcélok eredményesebb kidolgozását. Ha a Felhasználó ezekre a szolgáltatásokra bejelentkezett, akkor a cookie-k segítségével regisztrálják látogatását honlapunkon.
A Lechner és Zentai Kft. által használt statisztikai eszköz a Google Analytics. Ezek a cookie-k (sütik) elemzési, külső cookie-k. Adatokat gyűjtenek annak érdekében, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt. A következő linken lehetősége van a Google Analytics sütijeiről részletesebben tájékozódni: https://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

További információ a cookie-król

A cookie-k a Nature Cookta oldalra látogatóknak megkönnyítik a honlap használatát, valamint a weboldal üzemeltetője részére működésének ellenőrzését is biztosítják. Az oldalon nyújtott szolgáltatások zavartalan és optimális színvonalú működését teszik lehetővé a visszaélések megakadályozásával. A Felhasználó cookie-k, sütik használatáról a weboldal Rólunk menüjének elérhetőségein további információkat kaphat.

Bezár