gyumolcsos_400Hozzávalók a gyümölcsös, kekszes desszerthez:

2 dl kókuszkrém
1 csapott tk. Nature Cookta Konjac liszt
2 g Nature Cookta Kakaópor
½ kk. őrölt fahéj
20 g por Nature Cookta Eritritol
a rétegezéshez:
keksz
gyümölcs
a díszítéshez:
menta
por Nature Cookta Eritritol
őrölt fahéj

A desszert elkészítése:

A konjac lisztet az eritritollal elkeverem. A krém hozzávalóit turmixgépben összedolgozom, néhány órára hűtőbe teszem, hogy a liszt magába szívja a folyadékot. A krémet tálaláskor kekszmorzsával, gyümölccsel megszórom. Mentával, por eritritollal és őrölt fahéjjal díszítem.

Az adott recept kifogástalan végeredménye kizárólag az általunk előírt alapanyagok használatával garantált.

Recept
recipe image
Recept neve
Gyümölcsös, kekszes desszert
Közzétéve
Előkészítési idő
Sütési/főzési idő
Teljes idő
Átlagos értékelés
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)