Hozzávalók az aszalt paradicsommal, sonkával, spenóttal töltött sertéscomb marinált cukkini salátához:
a húshoz:
kis csokor zsenge spenót
8 szelet közepesen vastag sertéscomb
8 szelet fekete erdei sonka
kb. 16 db olívaolajban eltett aszalt paradicsom
Nature Cookta Himalája só (rózsaszín)
frissen őrölt fekete bors
N&Z Kókuszolaj a sütéshez
a salátához:
2 zsenge saláta cukkini
1 közepes fej lila hagyma
4 ek. Nature Cookta Mandulaolaj
3 ek. fehérborecet,
kis csokor lila bazsalikom és petrezselyem
Nature Cookta Himalája só (rózsaszín)
frissen őrölt bors
1 gerezd fokhagyma
2 ek. pirított fenyőmag
A saláta elkészítése:
A cukkinit megmossuk, meghámozzuk. A zöldséghámozóval a cukkiniből vékony csíkokat szeletelünk. A lila hagymát, a zúzott fokhagymát, az olajat és az ecetet összekeverjük sóval, borssal. A marinádot az apróra vágott friss bazsalikommal és petrezselyemmel együtt a cukkinihez keverjük. A salátát legalább fél órára hűtőbe tesszük.
A húst húsklopfolóval kissé átklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A hús egyik felére egy szelet sonkát, 2 szem aszalt paradicsomot és néhány levél spenótot teszünk. Ráhajtjuk a másik felét, és hústűvel összetűzzük. A szeletek mindkét oldalát vékonyan megkenjük kókuszolajjal. Felforrósított grill lapon – oldalanként kb. 5-6 perc alatt – pirosra sütjük őket. A húst a cukkini salátával tálaljuk.
Az adott recept kifogástalan végeredménye kizárólag az általunk előírt alapanyagok használatával garantált.