Quinoa saláta

Hozzávalók:

100 g Nature Cookta Quinoa
1 szál újhagyma
1 szál zeller
kis csokor friss petrezselyem
6 koktélparadicsom
½ kígyóuborka
½ piros kaliforniai paprika
1 gerezd zúzott fokhagyma
5 ek. extra szűz olívaolaj
2 ek. frissen facsart citromlé
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
ízlés szerint Nature Cookta Himalája só

Elkészítés:

A quinoát hideg vízben kétszer átmosom, egy órára beáztatom, majd két és félszeres mennyiségű vízben kb. 18-20 perc alatt puhára főzöm. Az újhagymát felkarikázom, a paradicsomot negyedekre, a zellert, az uborkát és a paprikát kockákra vágom, ezt követően a zöldségeket a quinoához keverem. A zúzott fokhagymát, az olajat és a citromlét összekeverem és az öntetet a salátához keverem. Frissen őrölt borssal és sóval ízesítem, tálaláskor aprított petrezselyemmel megszórom. Sült húsok, halak mellé köretként kínálom.

Elkészítési idő: kb. 30 perc

Az adott recept kifogástalan végeredménye kizárólag az általunk előírt alapanyagok használatával garantált.

Recept
recipe image
Recept neve
Quinoa saláta
Szerző
Közzétéve
Előkészítési idő
Sütési/főzési idő
Teljes idő