Hozzávalók a pulykafasírthoz és a zöldfűszeres tökpüréhez:
a fasírthoz:
500 g darált pulykahús
1 újhagyma, zöld szárával együtt
2 gerezd zúzott fokhagyma
ízlés szerint Nature Cookta Parajdi só
frissen őrölt fekete bors
kis csokor aprított petrezselyem
1 tk. Nature Cookta Útifű maghéj
3 szelet fekete erdei sonka felkockázva
2 db M-es méretű tojás
a sütéshez:
N&Z Kókuszolaj
a püréhez:
800 g hokkaido tök
1 ek. mandulatejszín
ízlés szerint só
frissen őrölt fekete bors
néhány ág friss kakukkfű
kis csokor aprított petrezselyem
A pulyka fasírt és a zöldfűszeres tökpüré elkészítése:
A fasírt hozzávalóit alaposan összedolgozzuk, fél órára hűtőbe tesszük. A masszából kis gombócokat formálunk, kókuszolajon mindkét oldalukat pirosra sütjük. A tököt meghámozzuk, kockákra vágjuk, kevés vízben megpároljuk. A megpuhult tököt a mandulatejszínnel pürésítjük. Sóval, borssal, kakukkfűvel és petrezselyemmel ízesítjük. A fasírtot a tökpürével kínáljuk.
Az adott recept kifogástalan végeredménye kizárólag az általunk előírt alapanyagok használatával garantált.