napraforgos_400Hozzávalók a napraforgóbél lisztes, lenmagos ropogóshoz:

kb. 26 db

150 g finomra őrölt kesudió vagy mandula
15 g Nature Cookta Napraforgóbél liszt
35 g durvára darált napraforgómag
10 g lenmag
nagy csipet Nature Cookta Aszkorbinsav
1 tk. puha N&Z Kókuszolaj
1 tk. Nature Cookta Parajdi só
1 L-es méretű tojás

A ropogós elkészítése:

A hozzávalókat alaposan összegyúrjuk, fél órára hűtőbe tesszük. Átgyúrjuk, mandulaliszttel megszórt felületen 3-4 mm vékonyra nyújtjuk. Tetszőleges formára szaggatjuk. A ropogóst sütőpapíros sütőlemezen, 170 °C-ra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük. Akkor sültek meg, ha a ropogósok alja halványbarna színt kap.

Az adott recept kifogástalan végeredménye kizárólag az általunk előírt alapanyagok használatával garantált.

 

Recept
recipe image
Recept neve
Napraforgómagos, lenmagos ropogós
Közzétéve
Előkészítési idő
Sütési/főzési idő
Teljes idő
Átlagos értékelés
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)