Palacsintak_sargabarackHozzávalók a mandulalisztes, tápióka keményítős palacsintához:

25 g Nature Cookta Mandulaliszt
5 g Nature Cookta Amaránt liszt
35 g Nature Cookta Tápióka keményítő
¼ tk. Nature Cookta Szódabikarbóna
3 tk. citromlé
1 vaníliarúd magjai
½ citrom reszelt héja
3 L-es méretű tojás
3 ek. N&Z Kókuszolaj
kb. 1,5-2 dl víz

a sütéshez:
N&Z Kókuszolaj

a tálaláshoz:
sárgabarack dzsem

A palacsinta elkészítése:

A palacsinta hozzávalóit alaposan összekeverjük, annyi vizet adunk hozzá, hogy sűrű, de ne túl híg tésztát kapjunk. A tésztát 15 percre félre tesszük, ha szükséges, még egy kevés vízzel hígítjuk. Felhevített kókuszolajon a tésztából evőkanálnyi adagokat merünk, és kis méretű palacsintákat sütünk.
A palacsintákat sárgabarack dzsemmel tálaljuk.

Az adott recept kifogástalan végeredménye kizárólag az általunk előírt alapanyagok használatával garantált.

 

Recept
recipe image
Recept neve
Mini palacsinták sárgabarack dzsemmel
Közzétéve
Előkészítési idő
Sütési/főzési idő
Teljes idő
Átlagos értékelés
51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)