Hozzávalók a mandulalisztes, tápióka keményítős palacsintához:
25 g Nature Cookta Mandulaliszt
5 g Nature Cookta Amaránt liszt
35 g Nature Cookta Tápióka keményítő
¼ tk. Nature Cookta Szódabikarbóna
3 tk. citromlé
1 vaníliarúd magjai
½ citrom reszelt héja
3 L-es méretű tojás
3 ek. N&Z Kókuszolaj
kb. 1,5-2 dl víz
a sütéshez:
N&Z Kókuszolaj
a tálaláshoz:
sárgabarack dzsem
A palacsinta elkészítése:
A palacsinta hozzávalóit alaposan összekeverjük, annyi vizet adunk hozzá, hogy sűrű, de ne túl híg tésztát kapjunk. A tésztát 15 percre félre tesszük, ha szükséges, még egy kevés vízzel hígítjuk. Felhevített kókuszolajon a tésztából evőkanálnyi adagokat merünk, és kis méretű palacsintákat sütünk.
A palacsintákat sárgabarack dzsemmel tálaljuk.
Az adott recept kifogástalan végeredménye kizárólag az általunk előírt alapanyagok használatával garantált.