Mazsolas_csokoladeHozzávalók a mazsolás, mogyorós csokoládéhoz:

90 g Nature Cookta Kakaóvaj
90 g 20-22%-os Nature Cookta Kakaópor
70 g agavé szirup
70 g pirított, héj nélküli mogyoró
20 g mazsola

 

A csokoládé elkészítése:

A kakaóvajat gőz felett felolvasztjuk, beledolgozzuk az agavé szirupot, majd a kakaóport. Egy kb. 20 x 25 cm-es, 1,5 cm magas formát kibélelünk sütőpapírral, ebbe öntjük a masszát. A tetejére szórjuk a mazsolát és a mogyorót. Dermedésig hűtőbe tesszük. Tálalás előtt fél órával kivesszük a hűtőből, és egy éles késsel tetszőleges formákra vágjuk.

Az adott recept kifogástalan végeredménye kizárólag az általunk előírt alapanyagok használatával garantált.

 

 

 

Recept
recipe image
Recept neve
Mazsolás, mogyorós csokoládé
Közzétéve
Előkészítési idő
Sütési/főzési idő
Teljes idő
Átlagos értékelés
51star1star1star1star1star Based on 3 Review(s)