Hozzávalók:
kb. 1 dl Nature Cookta Szőlőmagolaj
1 tk. mustár
személyenként 1 tojás sárgája
citromlé
ízlés szerint Nature Cookta Himalája só
ízlés szerint frissen őrölt fekete bors
1 tk. apróra vágott petrezselyem
1 kk. szárított chili pehely
Elkészítés:
A majonézhez a tojás sárgáját megfűszerezem sóval, borssal és chilivel. Habverővel hozzákeverem a mustárt és apránként az olajat. Folyamatosan keverem, hogy jól besűrűsödjön. Ekkor hozzáadok egy kevés citromlevet, ha szükséges, még sózom és borsozom. Belekeverem az apróra vágott petrezselymet. Ha a majonéz már megfelelő ízű, de túl sűrű, felhígítom egy kevés meleg vízzel.
Az adott recept kifogástalan végeredménye kizárólag az általunk előírt alapanyagok használatával garantált.