Gesztenyelisztes palacsinat

Hozzávalók a gesztenyelisztes rakott palacsintához

a palacsintához:
90 g átszitált Nature Cookta Gesztenyeliszt,
20 g Nature Cookta Tápióka keményítő,
10 g kókuszolaj,
6 L-es méretű tojás,
Nature Cookta Himalája só,
szénsavas ásványvíz

a sütéshez: kókuszolaj

a töltelékhez:
250 g darált, cukrozatlan gesztenye,
1 kk. őrölt fahéj,
kb. 1 dl. kókuszkrém;
kis üveg sárgabarack dzsem vagy más savanykás lekvár

a csokoládé mázhoz:
20 g agavé szirup,
20 g Nature Cookta Kakaópor,
25 ml víz

A palacsinta elkészítése

A palacsinta hozzávalóit kézi habverővel alaposan összekeverjük, annyi szénsavas ásványvizet adunk hozzá, hogy sűrű legyen. Kókuszolajon nagyméretű, vékony palacsintákat sütünk. A gesztenyét a fahéjjal és a kókuszkrémmel kézi robotgéppel krémesre keverjük. Előkészítünk egy nagyméretű tálat. Ráhelyezünk egy palacsintát, megkenjük egy kevés gesztenyekrémmel. Erre teszünk egy újabb palacsintát, megkenjük sárgabarack dzsemmel. A rétegezést addig folytatjuk, míg el nem fogynak a hozzávalók. A máz hozzávalóit csomómentesre keverjük, ha szükséges még egy kevés vizet adhatunk hozzá. A legfelső palacsintára kenjük a mázat, majd a desszertet néhány órára hűtőbe tesszük. Szeletekre vágva kínáljuk.

Az adott recept kifogástalan végeredménye kizárólag az általunk előírt alapanyagok használatával garantált.

 

Recept
recipe image
Recept neve
Gesztenyés rakott palacsinta
Közzétéve
Előkészítési idő
Sütési/főzési idő
Teljes idő
Átlagos értékelés
51star1star1star1star1star Based on 2 Review(s)