Hozzávalók a gesztenyelisztes rakott palacsintához
a palacsintához:
90 g átszitált Nature Cookta Gesztenyeliszt,
20 g Nature Cookta Tápióka keményítő,
10 g kókuszolaj,
6 L-es méretű tojás,
Nature Cookta Himalája só,
szénsavas ásványvíz
a sütéshez: kókuszolaj
a töltelékhez:
250 g darált, cukrozatlan gesztenye,
1 kk. őrölt fahéj,
kb. 1 dl. kókuszkrém;
kis üveg sárgabarack dzsem vagy más savanykás lekvár
a csokoládé mázhoz:
20 g agavé szirup,
20 g Nature Cookta Kakaópor,
25 ml víz
A palacsinta elkészítése
A palacsinta hozzávalóit kézi habverővel alaposan összekeverjük, annyi szénsavas ásványvizet adunk hozzá, hogy sűrű legyen. Kókuszolajon nagyméretű, vékony palacsintákat sütünk. A gesztenyét a fahéjjal és a kókuszkrémmel kézi robotgéppel krémesre keverjük. Előkészítünk egy nagyméretű tálat. Ráhelyezünk egy palacsintát, megkenjük egy kevés gesztenyekrémmel. Erre teszünk egy újabb palacsintát, megkenjük sárgabarack dzsemmel. A rétegezést addig folytatjuk, míg el nem fogynak a hozzávalók. A máz hozzávalóit csomómentesre keverjük, ha szükséges még egy kevés vizet adhatunk hozzá. A legfelső palacsintára kenjük a mázat, majd a desszertet néhány órára hűtőbe tesszük. Szeletekre vágva kínáljuk.
Az adott recept kifogástalan végeredménye kizárólag az általunk előírt alapanyagok használatával garantált.