Hozzávalók az erdei gyümölcsös tápióka pudinghoz:
0,75 dl apró szemű tápióka gyöngy
kb. 5,5 dl kókusztej
3-4 ek. Nature Cookta Nyírfacukor
1 vaníliarúd kikapart magjai
½ kk. őrölt kardamom
a tálaláshoz:
kb. 250 g erdei gyümölcskeverék
A puding elkészítése:
A tápióka gyöngyöt a kókusztejjel, a nyírfacukorral és a fűszerekkel egy közepes méretű lábasban, folyamatosan kevergetve addig főzöm, míg a tápióka gyöngyök meg nem duzzadnak és átlátszóvá nem válnak. A pudingot kisebb tálkákba öntöm, kihűtöm. Éjszakára hűtőbe teszem. Tálaláskor erdei gyümölcskeverékkel díszítem.
Az adott recept kifogástalan végeredménye kizárólag az általunk előírt alapanyagok használatával garantált.